Pictorul gherlean Kaczka Albin, din nou în fața publicului

Sezonul estival al expozițiilor organizate la Centrul Turistic din municipiul Gherla a debutat luni, 6 iulie 2020, cu expoziția de pictură ”Tango printre anotimpuri”, aflată la cea de-a III-a ediție, manifestare artistică așteptată cu mult interes de amatorii de frumos.

Dacă la vernisajul primei ediții a expoziției amintite artistul plastic gherlean mărturisea că el lucrează doar în timpul liber, acum  putem  aprecia că el a depășit cu mult amatorismul, abordând acest gen de pictură cu mult talent, dăruire și profesionalism.

În cadrul acestei expoziții, maestrul Kaczka Albin expune 10 lucrări în ulei, continuând șirul tematicii abordate la primele două ediții. Prin această nouă prezență pe simezele gherlene, autorul mai face un pas de tango în lumea artelor. Multă culoare, energie și optimism găsim în tablourile expuse.

Expoziția de pictură „Tango printre anotimpuri” rămâne deschisă până la sfârșitul lunii iulie și poate fi vizitată la Centrul Turistic Gherla de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 15:00.

Sz.Cs.         

Articole din aceeasi categorie