„Picior frumos, picior sănătos”: Eveniment de informare dedicat femeilor

Clujence de toate vârstele sunt așteptate marți, 10 martie, la un eveniment dedicat lor, organizat de Asociația de Podiatrie, în contextul sărbătoririi Zilei Femeii.

Intitulat „Picior frumos, picior sănătos”, evenimentul, care va avea loc între orele 12:00 – 17:00, la Casino-ul din Parcul Central, include discuții și prezentări ale specialiștilor pentru un stil de viață sănătos, exerciții de mișcare, demonstrații de machiaj și de gătit sănătos.

Programul va începe cu demonstrații de machiaj susținute de make-up artist-ul Gabriela Popescu și sfaturi pentru gătitul sănătos, de la Thermomix. Echipa PTS by Emilia a pregătit exerciții demonstrative care se pot efectua și acasă sau la birou. După ora 14:00 vor avea loc o serie de prezentări și discuții cu invitații speciali ai evenimentului: Robert Koncz, care va vorbi despre „Motivație”, Emilia Cotul – despre „Sportul în viața noastră”, Adrian Mureșan va exemplifica „Postura corectă”, Monica Turlui va explica cele „Cinci beneficii mentale ale sportului”, Gabriela Popescu va vorbi despre „Sport și mâncare sănătoasă pentru tinerele mămici”, iar Codrina Apostol, despre „Lifestyle și make-up”. De asemeni, Ines Nerina va vorbi despre importanța informării în prevenția și controlul diabetului, iar farmacistul Liora Colobățiu, despre cosmeticele organice și formulele pe bază de principii active din plante și ingrediente inovatoare. Informații utile legate de mersul corect și ortopedie, purtarea încălțămintei cu toc și neuropatia diabetică vor fi oferite de medicii Camelia Vonica, Diana Sima, Bogdan Apan și Dan Cristian Paul.

Pentru mamele care vin împreună cu copiii, organizatorii și Diverta au pregătit o zonă dedicată celor mici. Accesul la eveniment este gratuit.

„Picior frumos, picior sănătos” este un eveniment organizat de Asociația de Podiatrie, în parteneriat cu: PTS by Emilia, Wörwag Pharma, Alphega, Al-Kimiya, Thermomix, Casa cu Flori și Diverta, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Înființată în 2015, Asociația de Podiatrie își propune „promovarea podiatriei în România, dezvoltarea profesiei de podiatru și, totodată, informarea și educarea populației, precum și a profesioniștilor (medici, asistenți medicali și fiziokinetoterapeuți) în domeniul îngrijirii corecte a picioarelor”.

M. TRIPON

Articole din aceeasi categorie