Peste 500 de donatori în campania „Donăm împreună, UBB dă startul!”

Peste 500 de clujeni s-au prezentat pentru a dona sânge în cadrul celei de-a șaptea ediții a campaniei „Donăm împreună, UBB dă startul!”, inițiată de Direcția Comunicare și Relații Publice din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Campania s-a desfășurat în perioada 13-17 mai, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj (str. Nicolae Bălcescu nr. 18) și a fost precedată de o amplă campanie de informare în cadrul căreia studenții voluntari ai UBB au informat peste 10.000 de clujeni cu privire la fenomenul donării, la beneficiile acestei acțiuni și la nevoia acută de sânge cu care se confruntă spitalele românești. Potrivit reprezentanților universității, campania de informare a mobilizat aproape 100 de studenți voluntari din cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării și s-a desfășurat timp de o săptămână în toate cele 21 de facultăți ale UBB, dar și în mai multe zone ale municipiului.

Anul acesta, inițiativei UBB s-au alăturat: Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, FC Universitatea Cluj, Consiliul Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai. Campania a fost realizată cu sprijinul Marty Restaurants, al CORA România și al Exclusiv Catering&Events.

M. T.

Articole din aceeasi categorie