Peste 4.000 de candidați înscriși la UBB în primele două zile de admitere

Peste 4.000 de candidați și-au depus dosarele de înscriere în primele două zile ale sesiunii de vară a admiterii în anul universitar 2022-2023 la Universitatea Babeș-Bolyai, la facultățile care au început deja procedura de înscriere. Numărul este mai mare decât cel înregistrat în primele două zile ale sesiunii de admitere organizate în iulie 2021, când numărul dosarelor depuse a 3734.

„Cea mai căutată facultate a fost, în primele două zile de înscriere, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, unde au fost depuse 518 de dosare pentru studiile de licență cu frecvență, urmată de Facultatea de Matematică și Informatică – cu 486 de dosare pentru studiile de licență la zi, Facultatea de Psihologie și Științele Educației – cu 443 de dosare depuse, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, unde au fost depuse 287 de dosare de înscriere, respectiv Facultatea de Litere, care a avut, în primele două zile înscriere, 252 de candidați. În ceea ce privește înscrierile pentru învățământul la distanță, prima poziție este ocupată de Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației – cu 168 de dosare depuse în primele două zile de înscriere” – informează UBB.

Conform aceleiași surse, la master, cele mai căutate specializări în primele două zile de înscriere, sunt cele ale Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, urmate de cele ale Facultății de Psihologie și Științe ale Educației și ale Facultății de Educație Fizică și Sport.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut