Peste 10 kilograme de cannabis au fost găsite în locuința unui clujean

Un bărbat de 30 de ani a fost arestat după ce a fost prins în flagrant în timp ce a fost prins de jandarmi pe o stradă din Cluj-Napoca în timp ce avea asupra sa 50 de grame de droguri. Totodată, la pecheziția domiciliară anchetatorii au descoperit peste 10 kilograme de canabis.

Anchetatorii susțin că la data de 18 octombrie a.c., jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au depistat, pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca, un bărbat, care avea asupra sa 50 de grame de cannabis, 1.270 de lei, 10 euro și un telefon mobil.

Cazul a fost preluat de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, în cursul aceleiași zile fiind pus în executare un mandat de percheziție domiciliară.

Astfel, în urma percheziției efectuate în județul Cluj, la domiciliul acestuia, au fost descoperite 10,5 kilograme de cannabis, 4 calupuri conținând 100 de grame de hașiș fiecare, dispozitive pentru vidat, un cântar electronic și altul de mare precizie, un laptop și un telefon mobil.

De asemenea, au fost ridicați 9.800 de lei, 80 de euro, dar și 20 de lire sterline.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Tribunalul Cluj a emis pe numele lui Emil Dragotă mandat de arestare de 30 de zile pentru trafic de droguri de mare risc.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut