Performanțele școlii de arte și științe umaniste din cadrul UBB

Școala academică de arte și științe umaniste de la UBB își menține și în 2021 prima poziție în țară și poziția 401-500 la nivel internațional, conform clasamentului Times Higher Education (THE), dat publicității miercuri, 3 noiembrie 2021.

Clasamentul britanic THE este un clasament care ia în analiza universităților criterii complexe legate de predare, cercetare, relația cu mediul socio-economic și internaționalizare.

Retorul UBB, Daniel David, spune că performanța școlii academice de arte și științe umaniste vine după alte rezultate bune ale UBB în cadrul tuturor Școlilor academice/de știință pe care le are, unde ocupă în țară adesea prima poziție

„UBB are un nucleu puternic de „arts & humanities” – cu vizibilitate și impact național și internațional, prin Platforma Umanistă propusă în 2020 devenind și principala voce publică pentru domeniu la nivel național, – iar acest rezultat confirmă acest lucru. Această performanță vine după celelalte foarte bune ale UBB în cadrul tuturor Școlilor academice/de știință pe care le are, unde ocupă în țară adesea prima poziție (iar când nu este chiar pe prima poziție se află pe podium). Nu în ultimul rând, mă bucur să văd acest rezult astăzi, când sărbătorim Ziua UBB, sub deviza „Datoria vieții noastre”, în contextul valorilor noastre de Tradiție și Excelență”, arată rectorul UBB, prof. univ. dr. Daniel David.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut