Percheziții la locuințele unor bărbați din Florești, bănuți de furt calificat

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești au efectuat, marți, 30 martie, două percheziții domiciliare la locuințele a doi bărbați, de 25 și 26 de ani, din comuna Florești, bănuți de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

Potrivit IPJ Cluj, în noaptea de 24/25 martie, cei doi, prin forțarea ușii de acces, ar fi pătruns în incinta unei săli de jocuri din localitatea Gilău, de unde ar fi sustras o cutie metalică tip seif, în interiorul căruia se afla suma de aproximativ 18.000 de lei.

„Cu ocazia perchezițiilor efectuate, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, atât seiful, cât și suma de 7.260 de lei și 100 de euro, fiind recuperat parte din prejudiciul creat. Totodată, în urma activităților informativ-operative și a cercetărilor efectuate în cauză, s-a stabilit că în activitate infracțională, alături de cei doi ar fi participat un alt tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Florești, față de acesta fiind extinsă urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la furt calificat”- informează IPJ Cluj.

Față de cei trei a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților din cadrul Judecătoriei Huedin, în vederea dispunerii altor măsuri preventive.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut