Percheziții, la Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Sibiu, au efectuat, miercuri, 8 percheziții domiciliare în județele Sibiu și Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

„Din cercetări a reieșit că, din anul 2022 și până în prezent, persoanele cercetate ar fi vândut droguri din categoria celor de mare risc, dar și noi substanțe psihoactive mai multor consumatori din zona de nord a județului Sibiu, respectiv municipiul Mediaș și localitățile învecinate” – precizează IGPR.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat mai multe pliculețe cu substanțe psihoactive și droguri, telefoane mobile, un grinder și un cântar electric.

Persoanele bănuite de trafic de droguri au fost conduse la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Sibiu, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut