Percheziții, la Cluj, la locuințele unor persoane bănuite de de comercializare de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, sub coordonarea procurorilor DIICOT – ST Târgu Mureș, au documentat activitatea infracțională a 15 persoane bănuite de trafic de droguri de risc fără drept, trafic de droguri de mare risc fără drept și operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. 

Polițiștii au efectuat, în 3 februarie, 16 percheziții domiciliare, în județele Mureș, Cluj și Sibiu, la locuințele mai multor persoane bănuite de comercializare de droguri de risc și mare risc și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. Potrivit IGPR, în urma activităților desfășurate au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, diferite cantități de cocaină, cannabis și etnobotanice. 15 persoane au fost conduse la sediul  DIICOT – ST Târgu Mureș, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, la aceeași dată a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore faţă de 9 persoane, iar, ulterior, în cursul zilei de 4 februarie, 7 dintre acestea fiind prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă. Față de 3 persoane a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc și operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut