Pentru ca alţii să trăiască, polițiștii clujeni au donat plasmă

Polițiștii clujeni au donat sânge/ plasmă pentru semenii lor, în cadrul campaniei Ministerului Afacerilor Interne „Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!”, prin care persoanele care s-au vindecat de noul coronavirus sunt îndemnate să doneze plasmă.

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au îmbrățișat mesajul campaniei şi s-au prezentat luni, 25 octombrie 2021, la Centrul Regional de Transfuzie din municipiul Cluj-Napoca, pentru a veni în sprijinul semenilor, printr-o acțiune de donare de sânge/ plasmă. Prin exemplul lor, polițiștii au dorit să îi încurajeze pe cât mai mulți oameni să doneze sânge pentru a salva vieți” – informează IPJ Cluj.

Polițiștii clujeni se adresează tuturor celor care „au simțit pe propria piele efectele acestui virus”, îndemnându-i să-i ajute pe cei care trec, în prezent, prin momente grele.

„Sângele, simbol al vieții, folosește fiecărei persoane aflate în impas, iar o oră din viața noastră, dedicată donării, poate salva o altă viață! Nu uita că și tu poți dona, contactând cel mai apropiat centru de transfuzie sanguină!” – este mesajul transmis de polițiștii clujeni.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut