Parlamentarii Cornel Itu și Horea Nasra au urcat cu Moș Nicolae la Mărișel

Chiar dacă au albit Apusenii, Moș Nicolae și parlamentarii clujeni, Cornel Itu și Horia Nasra, au găsit ușor Școala gimnazială ,,Pelaghia Roșu’’ din acest vârf de munte unde au sosit cu frumoase daruri pe care le-au oferit elevilor și preșcolarilor din această localitate cu cea mai lungă iarnă din județul nostru.

Sprijinind Moșul, cei doi deputați sosiți aici cu tolba plină de dulciuri, au fost impresionați de bucuria trăită de acești frumoși copii ce învață în unitatea ce poartă numele eroinei Pelaghia Roșu, cărora le-au dăruit în această zi dominată de generozitatea legendarului Moș. Au fost împărțite 140 de pachete cu diferite dulciuri, iar celor de la grădiniță le-au oferit în plus câte un mic rucsac în care au fost puse penare, culori, blocuri pentru desen și pictură, de fapt toate ustensilele cerute de această frumoasă îndeletnicire, dar și jocuri specifice vârstei.

La emoționantul eveniment au participat și cadrele profesorale ale unității școlare și primarul comunei, Viorel Ghic, mulțumirile elevilor și al micuților de la grădiniță fiind însoțite de un recital de colinzi prezentate de un grup de învățăcei ai școlii.

Și tot aici, în dimineața aceleiași zile de vineri, prin contribuția lucrătorilor posturilor de Poliție Beliș, Negreni și Mărișel, au fost descărcate din sacul Moșului alte 90 de pachete pentru elevii de aici și alte numeroase pachete cu plăcute daruri pentru școlile din Beliș și Negreni.

D. VATAU

Articole din aceeasi categorie