Pachet pentru Orban, de la PSD Cluj

PSD Cluj i-a transmis vineri, premierului Ludovic Orban un pachet cu un deodorant, mai multe conserve şi 100 de lei. Iniţiativa vine după ce social democraţii clujeni au auzit “cu îngrijorare” că premierul trăieşte cu doar 3.000 de lei pe lună.

“În această dimineaţă, prin intermediul unui curier, filiala PSD Cluj a trimis un mic pacheţel cu alimente, bani, produse cosmetice şi cărţi către domnul Ludovic Orban, premierul României, despre care am aflat cu îngrijorare că trăieşte doar cu 3000 de lei pe lună. Propunerea de întrajutorare a venit din partea domnului Marinel Bagacean, pensionar, membru vechi al PSD Cluj, care ne-a atras atenţia că nu putem sta nepăsători în faţa problemelor de viaţă ale unui om năcăjit cum e domnul Ludovic Orban care, dovedind un spirit de sacrificiu enorm, din puţinul pe care îl avea, a donat la partid în campanie şi 17000 de lei, adică jumătate din venituri, trăind în post şi smerenie tot anul”, au spus reprezentanţii PSD Cluj.

Aceştia au mai precizat că speră ca cele trimise să îi ajungă până când îşi va lua leafa de premier, iar dacă e nevoie, ei vor mai trimite şi sarmale, şoşoni şi chiloţi dinamo, “ca să treacă cu bine domnul premier această iarnă şi să facă cât mai repede bugetul”.

Articole din aceeasi categorie