Oxid de etilenă în ciocolată și înghețată la Carrefour

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a anunțat că firma Carrefour Romania a initiat retragerea de la comercializare și rechemarea de la clienți a mai multe produse.

Conform ANSVSA, ca urmare a notificarii primite din partea furnizorului Froneri Ice Cream România, Carrefour Romania SA a initiat retragerea de la comercializare si rechemarea de la clienți a articolelor prezentate în ccontinuare. Este vorba despre Rulada 3 tipuri ciocolată 650 ml Carrefour, Inghețată vanilie 900 ml Carrefour Bio, Inghețată vanilie & Fructe exotice 4X100 ml Carrefour și Sorbet Lămâie 1000 ml Carrefour. Motivul rechemarii este prezența oxidului de etilenă în aditivul utilizat în fabricarea produselor – guma de carruba.

Se recomandă persoanelor care dețin produse din loturile descrise mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Informații suplimentare ar trebui să fie disponibile la adresa clienti@carrefour.com

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut