Organizaţia PSD Turda, dizolvată!

Organizaţia municipală PSD Turda a fost dizolvată, după ce primarul Cristian Matei a intrat în conflict cu noua conducere a PSD Cluj. Totodată, printr-o decizie a Biroului Permanent Judeţean al PSD a fost schimbată din funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Femei deputatul Cristina Burciu. Măsura a fost luată după ce aceasta a declarat că va vota Guvernul Orban.
Organizația Locală a PSD Turda consideră însă documentul numit hotărâre nr. 40 din 30.10.2019 nestatutar. „Documentul numit hotărâre nr. 40 din 30.10.2019, semnat de președintele organizației PSD Cluj, în numele Biroului Permanent Județean PSD Cluj, este un document nestatutar. Biroul Permanent Județean PSD Cluj nu a fost convocat în mod statutar, iar o astfel de decizie de dizolvare a Biroului Organizației Locale Municipale PSD Turda nu intră în atribuțiile Biroului Permanent Județean PSD Cluj. Raportat la considerentele prezentate mai sus, Organizația Locală a PSD Turda consideră documentul numit hotărâre nr. 40 din 30.10.2019 prin care se dizolvă Biroul Organizației Locale Municipale PSD Turda ca fiind un document NUL”, au transmis reprezentanţii organizaţiei.
Vă reamintim, deputatul PSD, Cristina Burciu a anunţat miercuri că votează Guvernul Orban, pentru că ţara noastră nu îşi poate permite să intre într-o criză guvernamentală. „Am decis să susţin învestirea în funcţie a Guvernului propus de Ludovic Orban, pentru că România nu îşi poate permite să intre într-o criză guvernamentală. Un astfel de caz ar însemna ca situaţia fiecărui român să fie afectată de instabilitatea generată de neînvestirea unui nou Guvern”, a scris Burciu.
Aceasta şi-a argumentat decizia afirmând că, dincolo de culoarea politică a unui parlamentar, obiectivul oricărui ales este acela de a se asigura că acţiunile sale politice generează efecte pozitive pentru cetăţeni, şi nu invers.

A.M.C.

Articole din aceeasi categorie