ONCOS a sărbătorit cum se cuvine Ziua produsului românesc

Cunoscut de 30 de ani ca unul dintre cei mai mari producători de carne de pui și produse de panificație din Transilvania, Grupul ONCOS își respectă an de an blazonul economic nu doar prin creșterea și abatorizarea celor aproximativ șapte milioane de pui din fermele proprii, ci și prin prospețimea produselor ce le livrează zilnic spre cele 70 de magazine de desfacere ale grupului, în care intră să se aprovizioneze cumpărători din șase județe ale Transilvaniei.

De Ziua produsului românesc și a producătorului autohton, Grupul ONCOS a dovedit din nou că este generos cu miile de familii ce-și fac aprovizionarea din magazinele ONCOS, unde prețurile ofertante se repetă în toate marile sărbători ale anului, inclusiv de Ziua produselor românești. Ele nu lipsesc de pe rafturile întregii rețele de magazine ce funcționează sub acest brand.

Marți a fost o adevărată zi de sărbătoare, prin bogăția ofertei de produse de carne de pui, pâine și specialități de panificație și alte multe sortimente ale industriei alimentare livrate magazinelor ONCOS de producători români, dar și prin ținuta personalului din aceste unități, unde ia și costumul național au creat un decor de o mare frumusețe.

Mulți cumpărători și-au bucurat privirea cu produsele de artizanat pe care erau așezate multe produse expuse spre vânzare, dar și cu prețurile promoționale care conducerea Grupului le lasă valabile până duminică, 15 octombrie, a c.

Se pot cumpăra, la prețuri promoționale: piept de pui file, aripi de pui, pâine țărănească, cozonaci cu nucă și mac, brânză de burduf, cașcaval, slănină afumată, cârnați de casă, kaizer, sucuri naturale din diferite soiuri de mere și alte produse.

Din dialogul purtat cu directorul rețelei de magazine, dna Aurora Bogza și directorul de vânzări, dra Anca Bogdan, am mai reținut că Grupul ONCOS livrează zilnic 50 de tone de carne de pui, iar specialitățile de panificație dospite cu maia, coapte pe vatră, fără amelioratori, sunt în număr de 15. Sub brandul Fermelor Transilvane se realizează și mezeluri din carne de pui.

La deschiderea acestui tradițional eveniment al Zilei produselor românești, cu dimensiuni și importanță națională, a participat conducerea Grupului ONCOS, reprezentanții Direcției Agricole a județului Cluj, iar cei ce au intrat în magazine au fost serviți cu platouri bine asortate, din care nu au lipsit tradiționala slănină, ceapa, cașcavalul, cârnații, pâinea proaspătă și cozonacii. Cei ce au servit din aceste produse tradiționale au mulțumit Grupului ONCOS – Fermele Transilvane inclusiv pentru prospețimea produselor sale realizate după rețete tradiționale.

Dumitru VATAU

 

 

 

 

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut