ONCOS a deschis alte trei unități comerciale sub brandul „Fermele Transilvaniei”

Noul an a debutat cu rezultate de referință în unitățile componente ale Grupului ONCOS. Pe lângă grija permanentă ce o acordă creșterii sutelor de mii de pui de carne în cele cinci ferme cu tehnologii tradiționale și menținerea standardelor calității produselor de panificație și patiserie, grupul își diversifică gama produselor din carne proaspătă de pui, dar și numărul unităților de desfacere din perimetrul zonei transilvane.

Bunăoară, în prima lună a lui 2020, sub noul brand „ Fermele Transilvaniei” au fost deschise trei frumoase și bine aprovizionate magazine în locații diferite.

Prima unitate modernizată și dotată cu mobilierul și utilitățile necesare a fost deschis pe strada Jupiter nr. 2 din localitatea Baciu, de unde iubitorii diferitelor sortimente ale pâinii de odinioară, din care nu lipsește pâinea rustică, pâinea bătută, sau artizanală cu acel gust inconfundabil obținut din bobul de grâu românesc, pot să-și procure zilnic aceste sortimente proaspete, asemenea celor de patiserie marca ONCOS. Nu lipsesc de aici produsele alimentare de bază, carnea de pui, dar și noile preparate din care nominalizăm: cremvurști din piept de pui, pastramă din piept și pulpă de pui, șunculiță de pui, parizer de pui, cârnăciori și cârnați de pui, pate de pui, polonez de pui, terină și chiar salam din carne de pui crescut în fermele din jurul municipiului Cluj – Napoca.

În ultima decadă a acestei luni  produsele ONCOS și ale Fermelor Transilvaniei au ajuns și în municipiul Dej, mai exact în zona comercială a străzii 16 Februarie, unde spațiile amenajate au dimensiunea unui mic Market aprovizionat cu de toate și un personal de mare amabilitate.

Pe aceleași dimensiuni a fost rânduit și spațiul comercial deschis joi în centrul municipiului Aiud, unde localnicii găsesc piept de pui, pulpe, aripi, ficat și toate preparatele nominalizate mai sus, inclusiv un bogat sortiment de produse alimentare ce provin din Fermele Transilvaniei, ce branduiesc de acum cele 42 de magazine ONCOS.

Așa cum a ținut să puncteze președintele Consiliului de Administrație, ing. Vasile Onacă, Grupul ONCOS nu abdică în păstrarea valorilor tradiționale românești, iar gama diversă de produse livrate consumatorilor au atât gustul , prospețimea cât și sănătatea necesară.

Dumitru VATAU

Articole din aceeasi categorie