Omagiu închinat zilei de 1 octombrie

Ne facem o plăcută datorie de conștiință ca, în preajma zilei de 1 Octombrie declarată de Organizația Națiunilor Unite Zi Internațională a Persoanelor Vârstnice, să adresăm alese urări de bine mebrilor asociației noastre și celor din țară, precum și tuturor seniorilor făuritori de avuție națională.

Vedem în desemnarea acestui eveniment un omagiu cu multiple semnificații aduse tuturor celor care, de o viață, prin munca, dăruirea și sacrificiul lor au dat planetei noastre locuită de oameni înfățișarea de astăzi.

În același timp, evenimentul constituie și ocazia prielnică transmiterii înaltelor idealuri umane, din generație în generațe, fiind totodată de natură să întărească unitatea și coeziunea universală spre o civilizație mereu mai înaltă.

Pentru a cinsti seniorii țării în aceste zile de sărbătoare, domnul Preda Nedelcu, președintele Federației Naționale din România, a întreprins demersurile cuvenite spre activarea prevederilor legii privind finanțarea activităților ocazionate de acest eveniment și nutrim spernța că guvernul va proceda ca atare.

Dorim tuturor confraților să treacă cu sănătate și bucurie această zi care dovedește că lumea nu i-a uitat.

Președintele Asociației Județene a Pensionarilor Cluj-Napoca și vicepreședinte al Consiliului Național a FNPR, 

Jurist IOAN CONSTANTINESCU”

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut