Observator teatral | Povești clasice pe scena Teatrului „Puck”

*sâmbătă, 9 aprilie, ora 11*

*duminică, 10 aprilie, orele 11 și 12.30; marți, 12 aprilie, ora 18*

Finalul de săptămână aduce două noi spectacole din partea Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca. Cei mici vor putea viziona „Sărmanul Djoni și Arnica”/„Szegény  Djsoni és Árnika” și „Scufița Roșie și lupul cel flămând”.

„Sărmanul Djoni și Arnica”/„Szegény  Djsoni és Árnika”

Spectacolul după Ervin Lázár, în regia Ibolyei Varga, se va juca sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 11.

În această experiență teatrală învățăm împreună, mici și mari, despre dragoste adevărată, responsabilitate, loialitate, perseverență, libertate și alte valori fundamentale.

Dramaturgia este semnată de Zsolt Láng, regia de Ibolya Varga, muzica de Zsolt Lászlóffy, iar scenografia de Szilárd-Zsolt Filep. Din distribuție fac parte actorii: Szabolcs Domokos, Giriti Réka, György László, Kötő Áron, Dorottya Balogh, Patka Ildikó și Urmánczi Jenő.

Spectacolul va fi susținut în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

„Scufița Roșie și lupul cel flămând”

„Scufița Roșie și lupul cel flămând”, după Frații Grimm, în adaptarea scenică, regia și interpretarea lui Ion Iurcu va fi prezentat duminică, de la orele 11 și 12.30. O a treia reprezentație este programată pentru marți, 12 aprilie, de la ora 18.

Prin această piesă, Teatrul Puck aduce în fața publicului un spectacol interactiv, cu inserții muzicale, în care păpușarul-povestitor intră în pielea mai multor personaje și o însoțește pe Scufiță în întreaga sa călătorie plină de peripeții.

Spectacolul va fi prezentat în limba română iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

În cadrul reprezentațiilor de duminică, de la ora 12.30 și respectiv marți, de la ora 18, vor fi rezervate câte 20 de locuri pentru familii de ucrainieni, ca parte a inițiativei „Cluj for Ukraine”, derulată de autoritățile locale în parteneriat cu societatea civilă clujeană.

Biletele la spectacolele Teatrului de Păpuși „Puck” se pot cumpăra de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacol. Rezervările se pot face și online, accesând linkul: http://puckpuppettheatre.eventbrite.com.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut