O nouă expoziție interactivă se deschide la Centrul de Interes

Centrul de Interes continuă parteneriatul de lungă durată cu Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca prin programul de masterat Digital Interactive Arts de la Facultatea de Teatru și Film și prezintă ”Waves”, o expoziție care reunește instalații digitale interactive, spectacole performative live, proiecte de realitate augmentată și realitate virtuală.

Explorările artistice digital-interactive ale studenților și profesorilor de la programul de masterat Digital Interactive Arts vor putea fi vizionate la Centrul de Interes în zilele de 24 și 25 martie.

Vernisajul expoziției ”Waves” va avea loc vineri, 24 martie, de la ora 19:00 și include un live performance al artistului austriac Klaus Obermaier, artist și profesor asociat invitat al programului de masterat Digital Interactive Arts. Expoziția va putea fi vizitată în zilele de 24 și 25 martie, între orele 19:00 și 22:00, în spațiul expozițional al Centrului de Interes – strada Fabricii de Chibrituri 9A, iar intrarea este liberă.

Tema expoziției din acest an, transmit organizatorii, este reprezentarea undelor, a valurilor în tot ceea ce presupun acestea: lumina și sunetul ca unde de vibrație, natura și matematica, mișcarea corpului și codul computerizat.

Vor expune: Klaus Obermaier, Cristina Pop-Tiron, Agata Olteanu, Gergely Mátyás, Marta Winkler, Virgil Puiac, Péter Leidl, Florin Marc și studenta Erasmus Meritxell Pascual.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut