O nouă etapă a campaniei de sterilizare a câinilor, în Florești

Primarul de la Florești, Bogdan Pivariu, anunță că s-a dat startul celei de a doua etape a campaniei de sterilizare gratuită a câinilor. Aceasta se va desfășura până în 31 octombrie, iar cabinetul mobil va fi amplasat pe strada Avram Iancu, nr. 276.

„Vă invit pe toți cei care dețineți un câine să vă înscrieți prin depunerea unei cereri fie fizic, la Registratura Primăriei, fie online, pe adresa de e-mail contabilitate@floresticluj.ro, împreună cu buletinul proprietarului câinelui (având domiciliul stabil în Florești) și carnetul de sănătate al câinelui (câinele trebuie să fie microcipat)”, a spus Bogdan Pivariu.

În cazul în care câinele nu este microcipat, asociațiile pentru protecția animalelor implicate în proiect asigură microciparea gratuită.

Astfel, persoana interesată care are domiciliul stabil în Florești trebuie să procedeze în felul următor: se prezintă la Primărie cu buletinul și carnetul de sănătate al câinelui (câinele trebuie să fie microcipat) sau trimite pe email cererea si actele aferente, completează o cerere tip și primește un bon/voucher și va fi anunțat telefonic de desfășurarea campaniei mobile sau cabinetul veterinar unde se poate prezenta (data și ora). În ziua programării, persoana interesată se prezintă cu câinele, carnetul de sănătate al câinelui, buletinul și bonul/voucher-ul. Transportul și îngrijirea câinelui, înainte și după sterilizare, revin în sarcina proprietarului.

În ziua sterilizării, câinele nu trebuie hrănit, iar după sterilizare, trebuie îngrijit cu atenție, minimum două zile.

„Numărul de telefon la care vă invit să sunați pentru mai multe informații este 0755.010.010. Haideți să avem grijă, împreună, de cei mai buni prieteni ai oamenilor și să dăm dovadă de faptul că Floreștiul este cea mai tânără și educată comună din România, prin responsabilizarea deținătorilor de animale, combaterea fenomenului de abandon și reducerea numărului de câini aflați pe domeniul public”, a mai afirmat primarul de la Florești.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut