O nouă campanie gratuită de sterilizare a câinilor cu stăpân la Florești

O nouă campanie gratuită de sterilizare a câinilor cu stăpân și de înregistrare în RECS (Registrul de evidență al câinilor cu stăpân) a fost demarată la Florești. De asemenea, în acest context va avea loc și microciparea animalelor de companie.

„Microciparea este obligatorie conform legii, iar finanțarea acestor campanii de Primăria Florești face parte din angajamentul nostru de a promova o comunitate responsabilă și iubitoare de animale.

Aceste campanii pe care le susținem au menirea de a reduce într-o maniera umana numarul câinilor comunitari și a proteja astfel populația Floreștiului de situații neplăcute”, a anunțat primarul Bogdan Pivariu. Perioada campaniei este septembrie – decembrie 2023 iar programările se pot face zilnic între 10:00 – 16:00 la telefon 0264-282 071. Locația pentru aceste intervenții este pe strada Cetății, nr. 58 la cabinetul Sirius Animal Vet.

Pentru a beneficia de această campanie, proprietarii de câini trebuie să depună o cerere fie fizic la Registratura Primăriei Florești, fie online pe adresa de e-mail: contabilitate@floresticluj.ro, împreună cu buletinul proprietarului câinelui (domiciliul stabil in Florești) și carnetul de sănătate al câinelui.

„Să ne unim eforturile pentru a contribui la sănătatea și bunăstarea prietenilor noștri necuvântători! Mulțumesc tuturor ONG-urilor din Florești și Cluj Napoca care pentru al treilea an consecutiv au făcut parteneriat cu Primăria Florești pentru a implementa aceaste campanii!”, a spus edilul.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut