O nouă bandă dedicată pentru mijloacele de transport în comun

Proiectul Primăriei Cluj-Napoca privind prioritizarea transportului în comun continuă că extinderea benzilor dedicate pentru autobuze, De data aceasta este vizat tronsonul cuprins între străzile Buftea și Paris de pe B-dul 21 Decembrie 1989. Lucrările încep luni, 15 martie, și vizează realizarea de benzi dedicate transportului în comun- etapa 1, inclusiv lucrări de infrastructura, amenajarea spațiului public, semaforizare, iluminat public și mobilier urban.

Având în vedere faptul că lucrările vor începe la trotuar, circulația pietonilor va fi  asigurată pe un culoar protejat ce se va realiza pe banda 1 de circulație (banda dedicată pentru transportul în comun). Astfel, transportul în comun va circula pe banda a 2-a de circulație, la venire spre centru.

Din data de 16 martie 2021 se va închide circulația pe str. David Ferenc, tronsonul cuprins între B-dul 21 Decembrie 1989 și str. Brassai, pentru modernizare în cadrul proiectului menționat.

Lucrările de modernizare infrastructură se vor realiza ulterior modernizării rețelelor electrice.

Rugăm participanții la trafic să respecte noile reglementări temporare ale circulației care vor fi semnalizate prin grija executanților lucrărilor cu indicatoare rutiere și balize direcționale”, a transmis Primăria Cluj-Napoca.

Recomandat pentru dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut