O minoră și patru adulți, răniți într-un accident la Feleacu

Cinci persoane, printre care și o minoră, au ajuns la spital duminică dimineața în urma unui accident ce a avut loc pe raza localității clujene Feleacu. Din primele informații reiese că în evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme. La sosirea echipajelor SMURD, din fericire, toate persoanele aflate în mașinile implicate în accident erau conștiente și cooperante. Mai exact, a fost vorba despre minoră de 15 ani, trei femei de 38, 49 și 57 de ani și de un bărbat de 41 de ani. Victimele au fost extrase în siguranță de către pompieri, fiind transportate la spital.

IPJ a anunțat că evenimentul rutier a avut loc, în jurul orei 09.00, când un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 42 de a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, care circulau din direcția Cluj-Napoca spre Feleacu.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 57 de ani.

Traficul rutier a fost afectat aproximativ 45 de minute.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut