O masă caldă pentru studenții UMF „Iuliu Hațieganu”

Începând cu luna februarie, Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” a implementat un nou program, ca sprijin suplimentar pentru studenții care beneficiază de bursă socială. Astfel, cei 350 de studenți eligibili primesc zilnic o masă gratuită, în cadrul restaurantului studențesc. Meniul zilnic poate fi ridicat în baza unui card personal, emis de universitate.

„Toate meniurile din cadrul restaurantului studențesc sunt concepute de un nutriționist, astfel încât să fie diversificate, dar și corecte din punct de vedere nutrițional. Masa gratuită se compune din felurile de mâncare disponibile în meniul restaurantului în ziua respectivă și este formată din supă/ ciorbă, fel principal și salată” – precizează UMF „Iuliu Hațieganu”, într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

„Pentru o mai bună organizare, dar și pentru a evita risipa alimentară”, studenții UMF Cluj care beneficiază de acest program sunt încurajați să folosească formularul online pentru pre-comandă, care le-a fost comunicat.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut