O criptomonedă românească apare în decembrie

FutureCoin, o criptomonedă românească bazată pe o tehnologie cu o viteză medie de 194 de ori mai rapidă în raport cu celelalte tehnologii blockchain, va fi lansată pe piaţa globală la începutul lunii decembrie.

Conform unui comunicat al fondatorului criptomonedei, proiectele care susţin FutureCoin deţin deja o capitalizare totală în valoare de 4 milioane de dolari, numai luna aceasta echipa reuşind să obţină aproximativ 3 milioane de dolari prin achiziţii ale monedei, din care 600.000 de dolari reprezintă investiţia a doi investitori privaţi din Dubai şi Elveţia.

Tehnologia TradeLink, din spatele FutureCoin, are la bază un nou sistem de validare, care presupune minarea automată în timpul tranzacţiei şi anonimizarea fiecărui schimb comercial, astfel încât să ofere protecţie completă împotriva atacurilor cibernetice. Aflată în faza de dezvoltare, noua tehnologie va fi lansată în decursul anului 2023.
FutureCoin a fost creată în 2020, de Cristian Filip, în vârstă de 19 ani, folosind un blockchain ce va fi folosit până la dezvoltarea TradeLink. Fondatorul FutureCoin este un tânăr antreprenor şi milionar român, care a intrat în domeniul afacerilor încă de la 15 ani, când a început prin oferirea de servicii de marketing pe platformele de freelancing. În prezent, el gestionează fondul mutual de acţiuni Filip Capital, unde administrează active de peste 14 milioane de dolari.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut