O companie de IT domină topul angajatorilor

Unicornul UiPath este cea mai apreciată companie de către propriii angajaţi, alături de Zitec, Softbinator Technologies, Jysk România şi Nobel România, conform ierarhiei întocmite de o platformă dedicată angajaţilor.


Conform Undelucram.ro, clasamentul „Top angajatori 2021” a fost condus, anul trecut, de Microsoft România, companie care a ocupat primul loc în 2016, 2018 şi 2020 şi a fost între primele cinci locuri încă din 2016, de la prima ediţie a topului. În 2020, Microsoft se clasează pe locul 10. Pe lista companiilor care s-au regăsit şi anul trecut în top se află Microsoft România, Nobel, Kruk România şi Decathlon România.
La ediţia din acest an, între primele zece locuri din top, şase poziţii sunt ocupate de companii de tehnologie, restul fiind entităţi din retail (Jysk România şi Decathlon România), BPO & Servicii (Majorel România) şi financiar (Kruk România). Printre noile intrări din acest an se numără: UiPath, Zitec, Jysk, 8&8 International şi Majorel România.
În funcţie de domeniul de activitate, pe segmentul Bănci/Instituţii financiare, clasamentul cuprinde, în ordine: Libra Internet Bank, ING Bank România, BCR – Banca Comercială Română, Banca Transilvania şi Raiffeisen Bank.
Pe zona de Telecomunicaţii, prima poziţie îi revine Orange România, urmată de Vodafone România, RCS&RDS, Huawei România şi Telekom România.
Cea mai bună companie de consultanţă este KPMG România, iar în retailul alimentar prima poziţie este ocupată de Kaufland România, în timp ce în producţia de bunuri de larg consum JTI România este lider.
În domeniul producţiei industriale, ierarhia este condusă de Hella România, pe locurile următoare fiind poziţionate Schlumberger România, OMV Petrom, Continental România şi Autoliv România.
Undelucram.ro este cea mai mare comunitate online a angajaţilor din România, cu peste 750.000 de potenţiali angajaţi pe platformă şi mai mult de 500.000 de recenzii postate de utilizatori despre companiile la care lucrează, interviuri de angajare sau oferte salariale.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut