O carieră în Poliția Română

Într-un cadru formal, marcat de atmosfera de aniversare, polițiștii clujeni aflați la început de carieră, alături de reprezentanții actualei și fostei conduceri a Inspectoratului, s-au întrunit, în cursul zilei de 23 martie, pentru a aborda și dezbate „realitatea, așteptările, dar și modul în care moderația experienței întâlnește forța entuziasmului”.

Subiectele de discuție tratate cu ocazia întrevederii au gravitat în jurul mai multor întrebări: „Este acum un moment potrivit sa fii polițist?”, „Cariera de polițist – vocație sau meserie?”, „Am alege aceeași carieră? De ce?” și „Este diferită realitatea de așteptări?”.

Sub cupola temei „O carieră în Poliția Română” a fost, astfel, creat cadrul adecvat reiterării unor principii ghidatoare în parcursul profesional al oricărui polițist.

***

În acest an, în preajma datei de 25 martie, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj îmbracă haine festive și sărbătorește, alături de comunitatea clujeană, cei 200 de ani de atestare documentară a Poliției Române.

Învățăturile trecutului, solemnitatea prezentului și tainele viitorului au clădit valori instituționale, cu însemnătate pentru întreaga activitate desfășurată în scopul protejării intereselor cetățeanului și ale întregii comunități.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut