O altă grădiniță din Cluj-Napoca intră în scenariul roșu

Grădinița cu Program Prelungit a Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca din municipiul Cluj-Napoca a intrat în scenariul roșu după ce au fost depistate cazuri de COVID în rândul copiilor.

Văzând adresa Inspectoratului Școlar Județean Cluj nr. 2059 din 15.03.2021, înregistrată la Instituția Prefectului-Județul Cluj cu nr. 3086/15.03.2021, privind propunerea de suspendare a activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor pentru unitatea de învățământ preuniversitar Grădinița cu Program Prelungit a Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca (PJ din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, la propunerea Consiliului de Administrație a unității de învățământ preuniversitar (PJ din municipiul Cluj-Napoca, avizată de Inspectoratul Școlar Județean și Direcția de Sănătate Publică, HCJSU aprobă suspendarea, până la data de 26.03.2021, a activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor, pentru unitatea de învățământ mai sus menționată”, a anunțat Prefectura Cluj.

În schimb, preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit „Parfum de Tei” din municipiul Cluj-Napoca primesc o veste bună. Începând cu 18 martie, aceștia îți vor putea relua activitatea cu prezență fizică zilnică. „Văzând adresa Inspectoratului Școlar Județean Cluj nr. 2069 din 15.03.2021, înregistrată la Instituția Prefectului-Județul Cluj cu nr. 3085/15.03.2021, privind propunerea de reluare a activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor pentru unitatea de învățământ preuniversitar Grădinița cu Program Prelungit „Parfum de Tei” din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, la propunerea Consiliului de Administrație a unității de învățământ preuniversitar, avizată de Inspectoratul Școlar Județean și Direcția de Sănătate Publică, HCJSU aprobă reluarea, începând cu data de 18.03.2021, a activității didactice care presupune participarea zilnică, cu prezență fizică a preșcolarilor, pentru unitatea de învățământ”, a precizat Prefectura Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut