Nouă stagiune la Teatrul Național Aureliu Manea Turda

În 17 septembrie, la ora 19, comedia “Operele complete ale lui WLM ȘKSPR”, în regia lui Marian Negrescu, va deschide stagiunea în curtea teatrului, unde Valentin Oncu, Miky Paicu și George Sfetcu vă vor face spectatori și actori într-un spectacol unic.

Tot în curtea TNAMT, duminică 18 septembrie de la ora 11.00 cei mici sunt așteptați să descopere povestea scrisă de Ion Creangă, în regia Horațiu Apan, Fata babei și fata moșului”.

Stagiunea 2022-2023 va aduce cu sine nenumărate provocări: de la identificarea de noi spații teatrale la amenajarea lor, de la identificarea de noi forme teatrale la punerea lor în scenă. Cu siguranță experiența următoarei perioade precum și experimentele teatrale prin care vom trece împreună cu dumneavoastră, cei care ne treceți pragul, vor rămâne în memoria colectivă.

În septembrie și octombrie spectacolele propuse de teatru ne vor regăsi împreună la fosta Fabrică de bere. Haideți să explorăm împreună această nouă provocare!„ spune Cătălin Grigoraș managerul TNAMT.

Comedia “Clinica sinucigașilor“ revine pe scenă sâmbătă, în 24 septembrie, de la ora 19, la fosta Fabrică de bere , iar duminică, 25 septembrie, de la ora 11, cei mici vor putea vedea spectacolul “Punguța cu doi bani“.

Luna octombrie continuă în același ritm unde ziua de sâmbătă va fi dedicată celor mari iar ziua de duminică va fi dedicată celor mici.

Sîmbătă, 17.09, ora 19: OPERELE COMPLETE ALE LUI WLM. ȘKSPR., regia Marian Negrescu – curtea teatrului

Duminică, 18.09, ora 11: FATA BABEI ȘI FATA MOȘULUI – un spectacol după Horațiu Apan, spectacol pentru copii – curtea teatrului

Sâmbătă, 24.09, ora 19: CLINICA SINUCIGAȘILOR, regia Andrei Mihalache – fosta Fabrică de bere

Duminică, 25.09, ora 11: PUNGUȚA CU DOI BANI, regia Andrei Mihalache, spectacol pentru copii – fosta Fabrică de bere

Pentru rezervări: 0264 311 952

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut