Nouă etapă în Rabla pentru electrocasnice

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunţat că luni, 12 decembrie, ora 10, începe a doua etapă a Programului Rabla pentru  electrocasnice, în cadrul căreia persoanele se pot înscrie la selecția de vouchere pentru laptopuri şi tablete.

Bugetul alocat este 10 milioane de lei, iar selecţia se face în perioada 12 decembrie , ora 10 – 16 decembrie 2022, ora 23:59, sau până la epuizarea bugetului. Se acordă vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, astfel: * 500 de lei pentru laptopuri * 300 de lei pentru tablete. După finalizarea etapei sau după epuizarea bugetului, va avea loc şedinţa Comitetului de Avizare prin
care vor fi validate voucherele rezervate.
După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanţii se pot prezenta la unul dintre comercianţii validaţi, de unde vor achiziţiona echipamentul dorit. Persoana care a selectat un voucher în prima ediţie şi ulterior nu l-a utilizat, nu mai poate selecta un voucher pentru aceeaşi categorie pe parcursul aceluiaşi an calendaristic, iar persoana care a beneficiat deja de un voucher dintr-o categorie nu mai poate beneficia de acelaşi tip de voucher pe parcursul aceluiaşi an calendaristic.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut