Nonagenară din Cluj-Napoca, tâlhărită în propria locuință

O femeie de 96 de ani a fost tâlhărită în propria locuință situată în cartierul clujean Grigorescu. Atacatorul a întrat în casa femeii printr-un geam al ușii de acces iar după ce a trântit-o pe nonagenară la pământ a luat trei tablouri de pe perete.

Fapta s-a petrecut în 28 ianuarie, când bărbatul de 27 de ani, ar fi pătruns, în plină zi, prin spargerea unui geam al ușii de acces, în locuința femeii.

În interiorul locuinței, ar fi împins-o la pământ pe proprietara imobilului, o femeie de 96 de ani, după care ar fi sustras 3 tablouri poziționate pe un perete.

În baza investigațiilor derulate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale și continuate în cadrul unei acțiuni alături de polițiștii Secției 6 Poliție, la data de 2 februarie a.c., tânărul bănuit de comiterea faptei a fost depistat, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ulterior, a fost prezentat instanței, care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui Iancu Marian Sergiu, pentru 30 de zile.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. Până în prezent a fost recuperat unul dintre tablouri.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut