Noi zboruri spre Paris, Bruxelles, Dublin și Milano de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj

Compania aeriană Ryanair a anunțat programul de operare pentru sezonul de vară 2023, aferent celor 5 rute operate de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, program care include 4 noi destinații ideale pentru un city break – Paris Beauvais, Bruxelles Charleroi, Dublin și Milano Bergamo –, precum și suplimentarea frecvențelor de operare pentru cea mai populară rută, Londra Stansted.

Programul de operare al companiei aeriene Ryanair din sezonul de vară 2023 va oferi: * 5 oportunități de călătorie, dintre care 4 destinații noi – Paris Beauvais, Bruxelles Charleroi, Dublin și Milano Bergamo * suplimentarea frecvențelor de operare pentru destinația Londra Stansted * creșterea traficului cu 425% față de sezonul de vară 2022 * transport anual de peste 360.000 pasageri către / dinspre Cluj * asigurarea a peste 270 de locuri de muncă.

Pentru a sărbători acest moment, Ryanair a lansat o vânzare limitată de locuri pentru clienții săi care rezervă din timp biletul de călătorie, la tarife promoționale începând de la doar 29,99 , în limita locurilor disponibile pe site-ul companiei aeriene Ryanair.com.

„Compania aeriană Nr. 1 a Europei, Ryanair, are plăcerea de a anunța programul de vară 2023 pentru Cluj, cu peste 40 de zboruri săptămânale pe 5 rute care includ cele 4 noi destinații de City break precum Beauvais, Bruxelles, Dublin și Milano, oferind clujenilor și mai multe opțiuni pentru vacanțele de vară la cele mai mici tarife din Europa. Ryanair va transporta peste 360.000 de pasageri spre/de la Cluj în acest an, sprijinind peste 270 de locuri de muncă locale, vom continua să livrăm mai mult trafic și vom oferi mai multe tarife reduse decât orice altă companie aeriană din Europa.

Pentru a marca această veste bună, am lansat o vânzare limitată de locuri pentru clienții care doresc să călătorească în vacanța lor de vară ’23 cu tarife de la doar 29,99 euro, disponibile acum pe www.ryanair.com.”, a afirmat Alicja Wójcik-Golebiowska, managerul Ryanair pentru Europa Centrală și de Est și Țările Baltice.

Ryanair va opera peste 40 de zboruri săptămânale către / dinspre Cluj în vara anului 2023 (în creștere cu 425% față de aceeași perioadă a anului trecut), determinând astfel creșterea turismului inbound și asigurând noi locuri de muncă, și oferind în același timp clienților săi din Cluj-Napoca și întreaga regiune o diversitate în opțiunile de călătorie la cele mai mici tarife atunci când își plănuiesc vacanța de vară.

„Suntem încântați și susținem angajamentul Ryanair de a-și dezvolta operațiunile de zbor de pe Aeroportul Internațional Cluj, respectiv de a aduce pasagerilor noștri din aria de acoperire, multe alte opțiuni de călătorie începând cu sezonul de vară. Zborurile spre Londra, Paris, Bruxelles, Milano sau Dublin vor fi cu siguranță atractive pentru întreaga regiune și, prin urmare, suntem recunoscători pentru angajamentul Ryanair în această dezvoltare a operațiunilor.”, a spus David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut