Noi zboruri regulate Cluj-Napoca – București

La începutul acestei săptămâni, de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” Cluj au demarat zborurile regulate sezoniere spre Bucureşti, operate în premieră de compania aeriană HiSky.

Zborurile spre capitala României vor fi operate cu 10 frecvenţe săptămânale, zilnic, de luni până vineri, dimineaţa şi seara, după următorul program:

Ruta

Zile de operare

Oră plecare

Oră sosire

Cluj-Napoca (CLJ) – Bucureşti (OTP)

Luni, Marţi, Miercuri, Joi, Vineri

CLJ 08:20

OTP 09:10

Luni, Marţi şi Joi

CLJ 19:30

OTP 20:20

Miercuri şi Vineri

CLJ 21:20

OTP 22:10

Bucureşti (OTP) – Cluj-Napoca (CLJ)

Luni, Marţi, Miercuri, Joi, Vineri

OTP 06:30

CLJ 07:20

Luni, Marţi şi Joi

OTP 21:20

CLJ 22:10

Miercuri şi Vineri

OTP 19:30

CLJ 20:20

Noua legătură aeriană va face posibil ca, în mai puţin de 50 minute de zbor, pasagerii să ajungă simplu şi rapid la Bucureşti.

„Apreciem faptul că o nouă companie aeriană, HiSky, a decis deschiderea acestei rute interne spre Bucureşti, de pe Aeroportul Internaţional Cluj. Aceasta vine în completare la ceea ce avem deja în operare, cu partenerii aerieni Tarom şi Blue Air, Bucureşti fiind una dintre cele mai solicitate destinaţii, cu un grad de încărcare foarte mare. Prin creșterea operațiunilor de zbor desfășurate de către HiSky, dorim să asigurăm diversitate alternativelor de călătorie pe cale aeriană, pentru că, deseori, competiţia aduce şi scăderi de preţuri la bilete. Suntem convinși că destinația se va bucura în continuare de aprecierea pasagerilor clujeni și a celor din întreaga regiune deservită de aeroport, pe toate segmentele de trafic – respectiv trafic business, etnic sau turistic.”, a declarat Viorel Federiga, preşedintele Consiliului de Administraţie al aeroportului clujean.

Compania aeriană HiSky s-a lansat pe piața aviației în februarie 2020 și operează, de pe Aeroportul Internațional Cluj, destinații regulate și charter turistice prin parteneriatul încheiat cu turoperatorul Amara Tour începând din aprilie 2021, când a poziţionat prima aeronavă pe baza sa operaţională de la Cluj-Napoca. În prezent, alături de zborurile spre capitala României, compania HiSky mai operează zboruri regulate spre Dublin (Irlanda), şi zboruri charter spre Hurghada (Egipt). De asemenea, în următoarea perioadă, compania HiSky are programate de pe aeroportul clujean zboruri charter, către Antalya (Turcia), Monastir (Tunisia), Hurghada, Marsa Alam şi Sharm El Sheikh (Egipt). Zborurile sunt disponibile spre vânzare, iar detalii există pe site-ul www.hisky.aero.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut