Noi transporturi umanitare ale Crucii Roșii Române, în Ucraina

La sfârșitul săptămânii trecute a plecat, de la filiala Cluj a Crucii Roșii Române, spre Cernăuți, cel de al 3-lea tir încărcat cu ajutoare pentru poporul ucrainean, constând în alimente, produse de igienă, materiale sanitare și hrană pentru animale.

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, prin intermediul celui de-al patrulea convoi umanitar al Crucii Roșii Române, 242 tone de produse de primă necesitate, în valoare de aproximativ 350.000 de euro, colectate de la populație și persoane juridice, au ajuns în localitatea Orlovka din regiunea Odessa, Ucraina.

„Efortul colectiv de donații realizat de către populație și companii s-a concretizat, până la această dată, prin trimiterea în Ucraina, de către Crucea Roșie Română, a 54 de tiruri cu ajutor umanitar. Suntem în continuare alături de cetățenii ucraineni aflați pe teritoriul României sau rămași în Ucraina și îi sprijinim prin toate mijloacele de care dispunem” – transmite Crucea Roșie Română, mulțumind, totodată, tuturor, „pentru susținere și implicare”.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut