Noi cazuri de infectări cu COVID-19, la Cluj

În weekendul care a trecut, la Cluj, s-au întregistrat 19 cazuri de infectări cu coronavirus. Cele mai multe (13) au fost raportate sâmbătă.
Sâmbătă, în total, în spitalele dedicate din municipiul Cluj-Napoca, erau internate 87 de persoane depistate pozitiv cu Covid-19 , din care 56 din județul Cluj. De asemenea, 11 persoane erau internate în ATI, din care șase, din județul nostru. Până sâmbătă, s-au vindecat și au fost externate 611 persoane, din care 477 erau din județul Cluj, dar au decedat 35 de persoane, din care 22 din județul Cluj. Tot sâmbătă, în ce privește respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse, au fost verificate 493 de persoane și 95 de societăți comerciale.
Duminică, la Cluj, s-au înregistrat șase cazuri de infectări cu coronavirus, în total, în spitalele dedicate din oraș fiind internate 90 de persoane, din care 60 din județul Cluj. Tot ieri, la ATI erau internate 11 persoane, din care șase din județ. În total, până duminică, s-au vindecat și au fost externate 614 persoane, din care 478 din județul nostru.
În acțiunile care se desfășoară la Cluj, în contextul pandemiei, sunt angrenați 494 polițiști, jandarmi, polițiști locali, militari, ISU și SAJ. În ce privește respectarea măsurilor și interdicțiilor, au fost verificate 730 de persoane și 148 de societăți comerciale. Sâmbătă, la nivel național s-a înregistrat un număr record de îmbolnăviri cu COVID-19, raportându-se 698 de cazuri. Duminică, la nivel național, numărul îmbolnăvirilor a scăzut, raportându-se 456 de cazuri.
A.M.C

Articole din aceeasi categorie