Noi cabinete medicale în cadrul Policlinicii gherlene

După un an de renovare și modernizare a clădirii ce adăpostește Policlinica din Gherla, oamenii suferinzi din localitate (dar, și din satele vecine) pot apela la serviciile  medicale.

Avem și noutăți odată cu redarea în funcțiune, după reparațiile efectuate. Spitalul Municipal Gherla anunță noi specialități în Ambulatoriul Integrat, începând cu luna august. După o perioadă lungă de timp, s-a reușit modificarea structurii ambulatoriului și înființarea a patru noi cabinete medicale, cu avizul Ministerului Sănătății, care să vină în completarea celor existente: cardiologie, oftalmologie, pneumologie, reabilitare medicală, servicii conexe – psihologie. Astfel, pacienții pot beneficia de o arie mai largă de specialități medicale, fără a mai fi nevoiți să se adreseze altor unități sanitare.

Programările pentru specialitățile medicale noi se pot face între orele 11:00 – 13:00.  Celelalte cabinete, existente deja, au următorul program: Medicină Internă – în intervalul orar 07:00 – 09:00 și 14:00 – 15:00; Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice – în intervalul orar 11:00 – 13:00, Psihiatrie – în intervalul orar 11:00 – 13:00, Obstetrică-Ginecologie – în intervalul orar 11:00 – 13:00, Neurologie – în intervalul orar 11:00 – 13:00, Laborator analize medicale – în intervalul orar 12:00 – 13:00, Laborator radiologie și imagistică medicală – între orele 11:00 – 13:00.

Conducerea Spitalului Municipal Gherla (pusă pe fapte mari în acest an) a transmis mulțumiri celor care au avut încredere în instituție și celor care au sprijinit actualul trend de dezvoltare, mai ales Primăriei, mereu alături de unitatea medicală din municipiu.

Prin înființarea noilor cabinete medicale, bolnavii gherleni scapă de drumurile obositoare efectuate  la unitățile medicale din Cluj-Napoca și Dej, economisind mai ales timp și… nervi.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut