Nervi în stil italian. Maurizio Sarri: „Nu s-a putut juca fotbal. Terenul a fost impracticabil”

Antrenorul lui Lazio Roma, Maurizio Sarri, s-a declarat extrem de nemulțumit de calitatea terenului de pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, la meciul de joi seara din 16-imile Conference League, disputat contra campioanei României, CFR Cluj.

Tehnicianul romanilor și-a vărsat, în mod exagerat, nervii pe starea gazonului, arătând chiar cu degetul către UEFA, care ”trimite jucătorii pe un astfel de teren”.

„Nu s-a putut juca fotbal. A fost ceva asemănător acestui sport. Terenul a fost impracticabil. UEFA vorbește mereu despre respect, dar trimite jucătorii pe un astfel de teren și arată că de fapt nu-i pasă.

Îmi felicit echipa pentru evoluție, pentru dăruire. Ne-am descurcat foarte bine. Situația putea deveni dificilă din cauza terenului.

A fost greu pe acest teren. Echipa s-a adaptat însă bine la gazon. De aseară mi-am dat seama ce fel de meci vom avea. Îi felicit pe băieți.

Îmi pare rău că nu am câștigat, având în vedere ocaziile avute. Știind cum joacă CFR Cluj și văzând terenul, am decis să joc cu Vecino în centrul liniei de mijloc. A fost o mutare logică, având în vedere că nu puteai dribla sub nicio formă pe acest teren”, a spus Maurizio Sarri pentru presa italiană, la finalul partidei din Gruia.

Lazio Roma a eliminat CFR Cluj din play-off-ul Europa Conference League, după 1-0 la Roma, și 0-0 pe stadionul din Gruia.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut