Neluțu Varga, patronul CFR-ului: ”Nicolae Stanciu vrea să vină la noi. Eu cu el m-am înțeles deja!”

Patronul echipei CFR Cluj, Neluțu Varga, aduce din nou în discuție un posibil transfer de senzație la campioana României. După calificarea în primăvara Conference League, finanțatorul echipei din Gruia a declarat că-l dorește la CFR pe internaționalul român Nicolae Stanciu, actualmente la Wuhan, în China. Pentru că un eventual transfer l-ar costa o sumă impresionantă, Neluțu Varga spune acum că și l-ar dori pe Stanciu la echipă și doar sub formă de împrumut.

„Am speranțe mari că vom reuși să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că își dorește să vină la noi. El de un an își dorea să se transfere la noi, dar din diferite motive acest lucru nu s-a realizat. Acum eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu.

Voi găsi eu o modalitate să o rezolv. Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înțeles. Dar sunt două chestii care ne încurcă momentan. Cluburile trebuie să se înțeleagă. El are contract în China până în 2024, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă. Acolo la ei e ceva și de ordin politic, cam așa ceva.

Dar, din ce informații am eu, se pare că el este dorit înapoi și de cei de la Slavia. Ni-l dorim și noi la CFR. Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, iar eu în acest caz aș putea să dau cel mult două milioane de euro, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj. Mă bazez mult pe faptul că băiatul vrea să revină în România și își și dorește să fie mai aproape de familie”, a spus, luni, Varga, pentru Prosport

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut