Nelu Varga: ”Telenovela Otele s-a încheiat! Manea semnează prelungirea contractului cu CFR Cluj!”

Patronul de la CFR Cluj, Nelu Varga, a spulberat, luni, toate zvonurile care dădeau ca certă plecarea atacantului Philip Otele la o echipă din afara României, dar și a fundașului echipei naționale Cristian Manea la celebra echipă turcă Galatasaray Istanbul. Astfel, principalul finanțator al echipei din Gruia a declarat că niciuna din formațiile interesate de serviciile golgheterului feroviarilor nu a fost de acord să plătească cele patru milioane de euro cerute pe atacant, astfel că jucătorul rămâne la echipa din Gruia cel puțin până în vară. De asemenea, principalul finanțator al ”vișiniilor” a anunțat că și internaționalul Cristian Manea va continua să joace la formația lui Adrian Mutu, clubul și fundașul ajungând la un acord de prelungire a contractului scadent la finalul acestui sezon, semnarea acestuia fiind doar o chestiune de zile.

“Telenovela Otele s-a încheiat. Nu am primit suma pe care am dorit-o, 4 milioane de euro, și pot să vă confirm oficial că până în vară Otele nu mai pleacă de la CFR Cluj.

Îi transmit lui Otele să-i stea capul la fotbal, să facă diferența, să aducă plusvaloare, să marcheze goluri și să ne ajute să ne luptăm pentru titlul de campioni ai României.

Deci Otele este subiect închis. Până în vară rămâne la CFR Cluj. Sunt convins că e o veste bună și pentru suporteri și mai ales pentru Adi Mutu. În ceea ce îl privește pe Manea, nu avem nicio ofertă concretă de la Galatasaray.

 

Doar vorbe, povești, speculații… Nu am primit nimic, nicio sumă, niciun mail măcar de la Galatasaray, că l-ar dori pe Manea, așa că este o pistă falsă. Cu Manea am bătut palma pentru o prelungire de un an și jumătate a contractului, zilele viitoare vom semna și eu cred că Manea ne va ajuta în continuare încă un an și jumătate să ne îndeplinim toate obiectivele.

Este un jucător formidabil, de o mare valoare. CFR Cluj are nevoie de el, dar eu cred că și Manea are nevoie de CFR Cluj. Deci îl veți mai vedea pe Manea încă mult timp de acum încolo la CFR Cluj.

Asta, bineînțeles, dacă nu apare vreo ofertă cu totul și cu totul ieșită din comun pentru valoarea acestui jucător cu adevărat formidabil și reprezentativ pentru CFR Cluj, dar și pentru fotbalul românesc”, a spus, luni, Nelu Varga la Fanatik Show.

 

CFR Cluj are două victorii sub comanda noului antrenor Adrian Mutu, și va juca sâmbătă în derby-ul ”vișiniilor”, cu Rapid București, pe stadionul din Gruia.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut