Nelu Varga, amenințări fără precedent la adresa unui jucător al CFR-ului: ”Nu suntem proștii lui! Va plăti scump!”

Patronul CFR-ului, Neluțu Varga, a avut o ieșire nervoasă la adresa brazilianului Roger Junio Rodrigues, jucător care, săptămâna trecută, și-a reziliat unilateral contractul cu campioana României și care se antrenează deja cu UTA Arad.

Pentru a-i face loc lui Ermal Krasniqi, Dan Petrescu și cei din conducerea clubului din Gruia l-au scos pe Roger de pe lista A, păstrându-l însă pentru meciurile din Conference League și Cupa României. Nemulțumit, jucătorul de 26 de ani a reziliat unilateral conturile cu CFR, cu care are contract până în 2025, și a demarat o acțiune la FIFA.

„Eu mă aflu acum în concediu în Dubai, dar sunt foarte supărat din cauza acestui jucător. Noi nu am făcut nicio greșeală cu el.

Dar acest Roger va plăti scump pentru faptul că și-a denunțat unilateral contractul cu CFR. El a urmărit doar să plece liber de contract de la noi. Principalul vinovat pentru situația actuală a lui Roger este agentul lui.

El se află în spatele acțiunilor lui Roger. L-a sfătuit și îl sfătuiește în continuare foarte prost. Noi nu l-am mai băgat pe listă după ce am văzut că și-a denunțat unilateral contractul.

Nu mai avea niciun rost să facem acest lucru, deoarece nu eram și nu suntem proștii lui Roger și ai impresarului. Am auzit că acum el este la UTA și se antrenează cu această echipă. Ce caută el acolo? Nu are voie, dar UTA știe acest lucru. Nu e bine deloc ceea ce au făcut arădenii.

Aveți un pic de răbdare că o să vedeți că Roger va plăti scump pentru gestul său. Lucrurile nu vor rămâne așa. O să suporte toate consecințele. Cristi Balaj și cei de la noi se vor ocupa de acest lucru.

O să fie un proces. Noi nu suntem fraierii acestui jucător. V-am mai spus acest lucru și mai devreme. Nu o să am nicio problemă în aducerea lui Otele. El este deja semnat cu noi, dar va juca la CFR Cluj de la vară”, a spus finanțatorul principal al campioanei României, potrivit Prosport.

Sandu Mureșan

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut