Nelu Varga a adus în sfârșit la CFR un superjucător? ”Vrem titlul și vom întări echipa cum nu s-a mai văzut în fotbalul românesc”

CFR Cluj și-a început campania de achiziții din această iarnă cu un fost jucător în Serie A și campion în Grecia cu antrenorul român Răzvan Lucescu. Clujenii au ajuns la un acord cu Omar Kaddouri, mijlocaș ofensiv, 33 de ani, un fotbalist obișnuit să joace la cel mai înalt nivel. A jucat la Anderlecht în Belgia, apoi a evoluat în Italia la echipe precum Napoli și Torino și a ajuns la CFR din postura de jucător liber de contract.

Din informațiile de până acum, aducerea jucătorului în România i-a costat pe feroviari 1,2 milioane de euro pentru un contract pe trei ani și comisioanele către diferiți agenți.

“El Kaddouri este o adevărată lovitură. După părerea mea este cel mai bun jucător care vine în ultimii ani în campionatul României. SuperLiga nu a mai văzut un jucător precum El Kaddouri. Nu are sens să mai trecem în revistă echipele la care a fost.

Este un super fotbalist și o super lovitură pe care am reușit să o dăm pentru fanii CFR Cluj. Nu am mai văzut un jucător ca El Kaddouri aici. Mai pregătim și alte bombe, vrem titlul și vom întări echipa cum nu s-a mai văzut în fotbalul românesc, veți vedea”,a confirmat și patronul echipei Nelu Varga aducerea jucătorului în Gruia, pentru Fanatik.

Omar El Kaddouri a ajuns deja la Cluj și după vizita medicală va semna un contract valabil pe trei ani cu vicecampioana României.

Omar El Kaddouri  a jucat în 108 partide în Serie A (32 de meciuri pentru Napoli, 61 pentru AC Torino și alte 15 pentru Empoli), a marcat 12 goluri și a oferit 16 pase decisive. În Grecia, la PAOK Salonic, sub comanda lui Răzvan Lucescu, jucătorul  a contribuit la câștigarea titlului de campion în 2019 și a câștigat de trei ori Cupa, în 2018, 2019 și 2021.

Omar El Kaddouri a fost internațional de tineret pentru Belgia, a făcut apoi pasul spre naționala Marocului Încă de la debutul său pentru Anderlecht, Omar El Kaddouri a fost considerat un mare talent al fotbalului european. A jucat două meciuri pentru selecționata U21 a Belgiei și a și marcat un gol. Ulterior a ales să reprezinte Marocul, pentru care debuta încă din 2013. Are 30 de meciuri și 5 goluri pentru selecționata africană.

Cotat de site-urile de specialitate la 600.000 de euro, Omar El Kaddouri a jucat ultima dată la PAOK Salonic, echipă pregătită de Răzvan Lucescu, însă grecii au decis să renunțe la serviciile kosovarului în iulie 2023, după ce a bifat 173 de meciuri, a dat zece goluri și a oferit 13 assisturi.

Jucătorii vicecampioanei României s-au reunit joi, la stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia. Fotbaliștii antrenați de Andrea Mandorlini vor pleca sâmbătă, 6 ianuarie, în cantonamentul de la Oliva Nova, din Spania, unde se vor antrena până pe 19 ianuarie și unde vor susține și câteva meciuri amicale.

CFR Cluj va debuta în noul sezon duminică 21 ianuarie, pe terenul ultimei clasate FC Botoșani. Feroviarii au încheiat anul 2023 pe locul 2 în clasamentul SuperLigii, cu 36 de puncte, cu 8 mai puține decât liderul FCSB.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut