Muzică | Ritmuri indie-rock la Casa Tranzit

Trupa clujeană indie/art-rock Zimbru va susține un concert la centrul cultural Casa Tranzit, vineri, 2 septembrie, de la ora 18.00. Acesta este primul concert la Cluj după mai bine de un an.

Din punct de vedere muzical, trupa Zimbru surprinde printr-un mix de sintetizatoare, chitare tăioase și percuție, sunetul împletindu-se cu versuri despre dans, animale de companie și iubire.

Zimbru a urcat prima dată pe scenă Februarie, 2019, tot atunci fiind și momentul lansării primei piese– o înregistrare live cu Dog Heaven. Primele concerte ale trupei au fost bine primite de public.

Divination, primul single de pe EP-ul de debut, Little Creatures, a avut mare succes, devenind popular în difuzările radio și primind critici pozitive în rândul presei naționale și internaționale.

Membrii trupei Zimbru au putut fi urmăriți evoluând la toate marile festivaluri din țară. Înainte de momentul Electric Castle din 2019, publicația britanică NME nota despre formația clujeană: “Zimbru propune un amestesc de percuție electronică vibrantă, melodii vocale puternice și producție strălucitoare; spectacolul acestora de la Electric Castle merită din plin să fie văzut.”

Formația Zimbru este formată din Teodora Retegan, Paul Bucovesan, Andrei Bobiș și Oana Pop.

Biletele la concertul de vinerea aceasta pot fi achiziționate de pe site-ul eventbook.

Iulia GHIDIU

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut