Muzică | Festivalul Studențesc „Jazz Napocensis” 2022, ediția a XXVI-a

Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca și Ansamblul Studențesc „ECO JAZZ NAPOCENSIS”, cu susținerea Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, organizează cea de-a XXVI-a ediție a Festivalului Studențesc „Jazz Napocensis” 2022, în perioada 18-20 noiembrie, în Sala Europa a CCS.

Festivalul „ECO JAZZ NAPOCENSIS” este coordonat, încă de la prima ediție (1994), de profesorul Ștefan Vannai. Regia artistică îi aparține domnului Lucian Revnic, referent cultural. Partenerul acestui proiect este, la fel ca în edițiile precedente, Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, se arată în comunicatul transmis presei.

Redăm în continuare programul evenimentelor:

*vineri, 18 noiembrie, ora 18.00, Sala Europa, etajul al III-lea

Concursul Național Studențesc „Jazz-ul – Muzica libertății” – Ediția a XXVIII-a

*duminică, 20 noiembrie, de la ora 18.00, în Sala Europa

Gala laureaților și concert Live susținut de formațiile invitate BIG BAND GAIO CCS CLUJ-NAPOCA și JUMP JAZZ BAND. De asemenea, vor interpreta și alte formații și tineri interpreți din centrele universitare din Cluj-Napoca.

„Cu onoare și bucurie păstrăm pe lista evenimentelor de seamă ale Casei de Cultură Festivalul Studențesc „Jazz Napocensis”, dedicat tuturor melomanilor și în special iubitorilor de jazz, aflat sub coordonarea Prof. Stefan Vannai, recunoscut și apreciat la nivel național și internațional. Numit și „Mr. Jazz”, distinsul Dl. Prof. Vannai a înființat formația „Big Band” din fanfara de elevi ”Eufonia”, în anul 1982. De peste 30 de ani condusă de domnul profesor Stefan Vannai, cu neobosită pasiune și dedicație, trupa Big Band Gaio este și va rămâne o punte de lansare pentru studenții și tinerii îndrăgostiți de jazz, la numeroase festivaluri și competiții naționale de jazz, precum și internaționale!”, a declarat Flavius Milășan, directorul Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut