Multiplă lansare de carte – Întâlnire cu Vasile Pușcaș

*sâmbătă, 16 aprilie, ora 11.00*

În cadrul celei de-a XXI-a ediții a Târgului de carte Gaudeamus Radio România, sâmbătă, 16 aprilie, începând cu ora 11, va avea loc lansarea mai multor volume de referință în domeniul istoriei contemporane, din colecția omonimă a Editurii clujene Școala Ardeleană. Este vorba despre volumele: „Trianon, Trianon! Un secol de mitologie politică revizionistă”, coord. Vasile Pușcaș și Ionel N. Sava, „Dictatul de la Viena, Transilvania și relațiile româno-ungare (1940-1944)”, de Vasile Pușcaș, „Europa de Est și politica de forță a Marilor Puteri. Chestiunea Transilvaniei în anii 1940-1946”, semnat T.M. Islamov și T.A. Pokivailova, ediție îngrijită de Onufrie Vințeler, „Ratificarea Tratatelor de Pace de la Paris (1919-1920) în Parlamentul României întregite”, de Gheorghe Sbârnă și Ion Calafeteanu.

Invitați în cadrul evenimentului editorial sunt: prof. univ. dr. Vasile Pușcaș (coordonatorul seriei), prof. univ. dr. Ioan Bolovan și prof. univ. dr. Onufrie Vințeler.

Evenimentul este organizat de Fundația Transilvania Leaders, Institutul de Istorie „George Bariţiu” al Academiei Române și Editura Școala Ardeleană.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut