Motivul pentru care nu s-a mai jucat amicalul CFR Cluj – Ferencvaros

Meciul amical dintre campioana României la fotbal, CFR Cluj, şi campioana Ungariei, Ferencvaros Budapesta, care ar fi trebuit să se dispute luni seară, în Spania, la Benidorm (Spania), a fost anulat din cauza vremii nefavorabile, informaţia fiind confirmată de oficialii grupării feroviare pe pagina de Facebook.

Echipa lui Dan Petrescu a perfectat în schimb o altă partidă de verificare, împotriva echipei SV Wehen Wiesbaden, din Germania, care ar urma să se dispute astăzi, de la ora locală 15 (ora 16 în România) la Oliva Nova, locul unde clujenii şi-au stabilit cartierul general pe perioada cantonamentului. Partida va fi transmisă live video pe pagina de Facebook a clubului clujean. SV Wehen este penultima clasată în liga a doua germană (locul 17). Vă reamintim că CFR Cluj a jucat un prim meci amical în stagiul din Spania, fiind învinsă cu 1-2 de gruparea germană de ligă secundă Holstein Kiel, locul 10 în Zweite Bundesliga. Pe hârtie, echipa antrenată de Dan Petrescu mai are programate meciuri amicale pe 22 ianuarie, cu campioana Irlandei, Dundalk FC, tot la Oliva Nova (16:00), şi în data de 25 ianuarie, la Oliva Nova (12:00), cu Emelec Guayaquil (locul 8 în ediţia trecută a campionatului Ecuadorului). CFR Cluj mai are fix o lună până la marele meci cu FC Sevilla, din “16”-imile de finală ale Ligii Europa, a cărei primă manşă va avea loc pe 20 februarie la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

Au luat cu asalt casele de bilete

Chiar dacă cel mai ieftin bilet la meciul cu FC Sevilla costă 50 de lei, iubitorii fotbalului au făcut coadă, luni, la casele de bilete ale stadionului “Dr. Constantin Rădulescu” încă de dimineaţă. Primii care s-au aşezat la coadă au fost deţinătorii de abonamente, care au beneficiat de o reducere cu 20% la achiziţionarea biletului la partida cu andaluzii. Cei care au achiziţionat bilete de 50 de lei vor urmări meciul de la peluză, iar pentru cei care vor un loc mai bun trebuie să scoată mai mulţi bani din buzunar. Aşa se face că 100 de lei costă biletul la una din cele două tribune, iar locurile la VIP preţuiesc 200 şi 300 de lei.

Cristian FOCŞANU

Articole din aceeasi categorie