Moș Crăciunul copiilor de la sate

La o școală dintr-un sat, la 30 de km de Cluj, elevii din clasa pregătitoare se întorc la ore după recreația de 15 minute. Primul copil care intră, o fetiță cu geacă roz, face ochii mari și strigă „waaw“. După ea, o urmează un băiețel cu căciulă, care rămâne mut de uimire. Vede ceva frumos în fața lui, ceva la care nu se aștepta. Apoi, alți 10 copii dau năvala în clasă. Și ei spun tot „waaw“ și chițăie ca niște șoricei bucuroși că au găsit cașcaval auriu. În clasă, sub bradul împodobit cu globuri și betele colorate, îi așteaptă cadouri. Dulciuri, jucării, rechizite, ghetuțe. Toate sunt doar pentru ei.

Așa au reacționat copiii din toată țara atunci când Moșu’ (trimis de World Vision) a ajuns la ei cu cadouri. Datorită generozității semenilor, sania Moșului a ajuns în satele din județe Dolj, Cluj, Vâlcea, Vaslui, Ialomița și Iași.

Încă mai sunt copii în comunitățile de la sate pe care Fundația World Vision le sprijină, însă dacă Moș Crăciun va ajunge în acest an și la ei depinde în mare măsură și de generozitatea noastră, a tuturor. Cei care doresc să contribuie la acest proiect, pot devenu ei înșiși Moș Crăciun printr-un SMS de 4 euro/ lună trimis la 8864, cu textul SPERANȚA sau pot dona direct pe site-ul Fundației suma pentru un cadou.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut