Mobilizare în PNL Cluj pentru sprijinirea refugiaților din Ucraina

PNL Cluj a declanșat o campanie de strângere de fonduri pentru refugiații din Ucraina. Potrivit reprezentanților organizației liberale clujene, cu banii adunați vor fi achiziționate alimente și produse de igienă care urmează apoi să fie livrate către autoritățile din Sighetul Marmației pentru a fi distribuite persoanelor refugiate.

„Din păcate, trăim o perioadă pe care nu credeam că o vom traversa vreodată. Europa și lumea întreagă sunt puternic afectate de acțiunile iresponsabile ale unui dictator care calcă în picioare tratatele internaționale, integritatea teritorială dar mai ales curmă vieți nevinovate. Vedem cu toții ce se întâmplă la granițele României. Mame cu copii, bătrâni, persoane bolnave, care fug din calea războiului și caută cu disperare un refugiu în țara noastră. Am discutat telefonic cu viceprimarul municipiului Sighetul Marmației, colega noastră Daniela Onița-Ivașcu și mi-a comunicat că există un flux mare de cetățeni care trec în aceste zile granița prin punctul de la Sighet și care au nevoie urgentă de alimente și produse de igienă. În acest sens, le-am propus colegilor liberali să demarăm la nivelul filialei PNL Cluj, o campanie de strângere de fonduri în urma căreia vor fi achiziționate alimente și produse de igienă care urmează apoi să fie livrate către colegii și autoritățile din Sighetul Marmației pentru a fi distribuite către persoanele refugiate”, a transmis liderul PNL Cluj, Daniel Buda. Donațiile se pot face până luni, 28 februarie, ora 12, în contul RO11BTRLRONCRT00D0002602, cu mențiunea la transfer „donație refugiați Ucraina”.

„Cred că în aceste clipe trebuie, mai mult ca oricând, să fim solidari și să dăm dovadă de compasiune față de semenii noștri greu încercați. Vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru implicare și vă îndemn să diseminați mesajul către toți colegii liberali. Multă sănătate tuturor!”, a menționat eurodeputatul.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut