Miting pentru Familie, în replică la „Cluj Pride”: „Cluj-Napoca nu-i Sodoma!”

Asociația Comunitatea Identitară România și Noua Dreaptă anunță organizarea unui „Miting pentru Familie”, la Cluj-Napoca, duminică, 12 iunie, de la ora 12:30, în Piața Avram Iancu. Mitingul se vrea o replică la marșul comunității LGBT, „Cluj Pride”, anunțat pentru sâmbătă, 11 iunie, în Piața Unirii.

„Considerăm că avem dreptul și obligația să ne creștem copiii într-un mediu sănătos din punct de vedere moral, nu dorim ca strada să devină un spațiu de desfășurare pentru propaganda marxist-culturală, plină de scene obscene, anti-sociale și imorale, prilej de a etala în stradă frustrările sexuale ale unei minorități divorțate de realitate. Condamnăm ferm decizia Primăriei Municipiului Cluj-Napoca de a autoriza manifestațiile «Cluj Pride». Sodomia și paradele bolnavilor de SIDA nu reprezintă o mândrie, ci o rușine pentru orașul nostru. Cerem ca orice manifestare a sodomiților să fie interzisă în municipiul Cluj-Napoca pentru că reprezintă un atac la adresa bunelor moravuri, a familiei, a sănătății (fizice și psihice) și a civilizației” – spun organizatorii.

În opinia acestora, se discerne „un pericol mortal pentru societatea românească în panta alunecoasă pe care o reprezintă propaganda ONG-urilor ce aparțin așa-zisei «societăți deschise»”, „o pantă alunecoasă ce începe cu toleranța manifestațiilor pederaste, continuă cu permiterea căsătoriei între persoanele de același sex, apoi trece la permiterea adopțiilor de copii, continuă cu pervertirea minorilor prin implementarea educației sexuale în școli, apoi cu pedepsirea penală a celor ce critică acest stil de viață degenerat și culminează cu decriminalizarea pedofiliei”.

„Chemăm toți românii ce țin la familie, la tradiție, la normalitate, la eternele valori creștine și la ordinea naturală, să luptăm pentru inocența copiilor noștri, pentru familie și pentru drepturile noastre. Să spunem clar că orașul nostru, Cluj Napoca, nu-i Sodoma!” – au transmis organizatorii Mitingului pentru Familie.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut