„Minuni trăite” de Corina Chiriac

Fundația Transilvania Leaders și Editura Școala Ardeleană vă invită la o întâlnire cu Corina Chiriac în cadrul celei de-a 21-a ediții a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România. Cu acest prilej se va lansa cartea sa „Minuni trăite”, apărută în Colecția Noua Spiritualitate, cu o Prefață de Dumitru Constantin-Dulcan, coordonatorul seriei.

Evenimentul va avea loc, sâmbătă, 16 aprilie 2022, începând cu ora 14.00, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

„Am reprezentat cu bucurie și dăruire Arta Românească pe mai multe meridiane. Am avut vocația de a fi Artist. Și dacă tot ce am realizat va fi uitat într-o zi, sper că vor rămâne în urma mea Minunile Trăite pe Strada Speranței!” (Corina Chiriac)

„Cartea Corinei Chiriac este povestea, scrisă cu un surprinzător talent, a vieții sale de artistă celebră, care a avut șansa de a se bucura de fiorii extazului oferit de gloria cucerită pe marile scene ale lumii. Se citește ca un roman, cum se spune în popor, «cu sufletul la gură», nedezmințind titlul său de «minuni trăite», pe care le redă cu un farmec aparte, seducător și cu mult umor. Când prezentul ne dezamăgește, refugiul în trecutul unei celebre artiste, păstrat într-o carte, poate fi un dar.” (Dumitru Constantin-Dulcan)

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut