Ministrul Vasile Dîncu, întâlnire cu reprezentanții departamentelor PSD Cluj

Social democrații clujeni consideră să județul nostru are nevoie de implementarea unor politici publice sustenabile, iar pentru a oferi asta ei au adunat în rândurile partidului specialiști din diverse domenii de activitate. De asemenea, în acest sens, Partidul Social Democrat Cluj a realizat la sfârșitul săptămânii trecute, o întâlnire a președintelui Consiliului Național PSD, Vasile Dîncu cu reprezentanții departamentelor organizației județene, tocmai pentru a elabora un plan de acțiune pentru viitoarele proiecte și acțiuni de profil.

„Clujul are nevoie de implementarea unor politici sociale sustenabile! Iar pentru a oferi asta am adunat în rândurile partidului specialiști din diverse domenii de activitate ce cred în proiectul PSD Cluj. Specialiști care, în cadrul departamentelor PSD elaborează studii, strategii și programe specializate pe domenii de activitate pentru redresare și bunăstare. Departamentele reprezintă laboratoarele de idei, de gândire a unui partid, tocmai de aceea funcționalitatea acestora este esențială.

În acest sens Partidul Social Democrat Cluj a realizat la sfârșitul săptămânii,  întâlnirea președintelui Consiliului Național PSD, Vasile Dîncu cu reprezentanții departamentelor PSD Cluj pentru a elabora un plan de acțiune pentru viitoarele proiecte și acțiuni de profil”, a declarat Alexandru Cordoș, președintele PSD Cluj.

Reamintim că în ultima perioadă, 500 de persoane s-au înscris în partid, astfel că acum PSD-iștii sunt în plin proces de reorganizare și revigorare. „Reîmprospătarea” organizației a fost marcată în cadrul unei festivități organizate la Cluj-Napoca în urmă cu aproximativ două săptămâni, la care a participat și ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, ocazie cu care le-a transmis, tinerilor membri, printre altele, că în politică e nevoie de o proiecție a viitorului.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut